Thursday, May 20, 2010

TEMPAHAN ZANA UNTUK HARI CIKGU KESAYANGAN



COKLAT TEMPAHAN SHAH untuk BERTUNANG




Thursday, May 6, 2010

COKLAT BERTUNANG MIERA



selamat bertunang miera nie la hasilnyer coklat betunang tema pink
macam pink panter la pulak

SET COKLAT BARU


RM 45.oo


RM 25.00

Saturday, May 1, 2010

CUP CAKE TEMPAHAN EN FUAD JUGA



ini cup cake tempahan en fuad untuk tunang tersayang

tima kasih sekali lagi en fuadd

COKLAT HANTARAN UNTUK TUNANG TERSAYANG DARI EN FUAD



hantaran yang ditempah untuk tunang tersayang untuk majlis bertunang fuad nak warna emas gold tapi nak loose sebab nak letak atas dulang sendiri

tima kasihhhhhhhhh en fuad

COKLAT TEMPAHAN UMAIRAH UNTUK IBU TERSAYANG



nie pulak coklat tempahan seorang anak untuk ibu tersayang semperna hari jadi.. selamat hari jadi dan semoga berada di dalam rahmat allah selalu

tak lupa tima kasihhhh cik umairah

COKLAT TEMPAHAN NATASHA UNTUK BUAH HATI


haa nie dier coklat tempahan cik tasha untuk buah hati nyerr yang berada di shah alam selangor husna buat delivery kat sana

harap hubungan korang kekal sehingga ke anak cucu n terima kasihhhhhhhhhhh

COKLAT BOX!! MAKAN COKLAT DGN KOTAK SEKALI WOW!



ini la rupanyer coklat box..boleh makan coklat kat dalam n kotak nyer sekali heheheheh buat hadiah ni ok nie
There was an error in this gadget