Friday, February 26, 2010

COKLAT COKLAT


4 biji coklat + kotak + riben
rm 6.00




9 biji coklat + kotak + riben
rm 12.50

COKLAT BERAMAI RAMAI


COKLAT BINTANG PELBAGAI DESIGN!











COKLAT KOTAK BINTANG



9 biji coklat + kotak + riben
Rm 9.00



Tuesday, February 23, 2010

COKLAT NINJA TURTLE!




sedap tu sedap..sapa sapa yang suka ninja turtle leh la beli yang nie

Monday, February 22, 2010

Tempahan Dari uztazah Untuk Nikah





uztazah nak kotak tanpa hiasan coz dier nak letak bunga hidup

Sunday, February 21, 2010

Lagi COKLAT







WAhhhh nampak sedapnyer coklat nieeee..lazat betul la..ianya sungguh menyelerakan..hurm ini la coklat pelbagai bentuk

Friday, February 19, 2010

COKLAT





Thursday, February 18, 2010

Tempahan Maksu






100 pcs untuk majlis sambut menantu.. alhamduilah...

TEMPAHAN DAN PENGHANTARAN

TERMA & SYARAT


  • tempahan hendak lah di buat SEKURANG KURANGNYER 1Minggu (kuantiti sedikit) atau 1 bulan (kuantiti besar) sebelum tarikh penghantaran bagi mengelakkan kelewatan dan pembatalan tempahan.
  • Pembayaran secara penuh melalui bank in serta sila kemukakan resit pembayaran melalui email atau pun sms dan tempahan akan terus di hasilkan sekiranya pembayaran telah dilangsaikan dan telah disahkan oleh pihak bank..didalam bukti pembayaran sila kemkakan tarikh bank in,nama,alamat,serta waktu bank in serta no siri slip mesin deposit atau borang duit masuk..
  • Tiada pulangan duit sekiranya tempahan di batalkan.

MAKLUMAT SILA MINTA NO ACC BANK KAMI SEMASA MEMBUAT TEMPAHAN.

SILA KEMUKAN BUKTI PEMBAYARAN SEPERTI SYARAT DIATAS MELALUI SMS ATAU PUN EMAIL KAMI IAITU husna.delight@yahoo.com

** Servis penghantaran ada disediakan dan cas akan dikenakan seperti:-

  • Nibong Tebal= Rm 5.00
  • Bahagian penang dan pulau = Rm 20.00
  • perak tengah ipoh ke atas = RM20.00 Ke Rm 60(bergantung kepada lokasi) ( penghantaran melalui kenderaan husna)
  • KEDAH dari sp ke atas= Rm 20.00 KE Rm 70(bergantung kepada lokasi)(kenderaan syarikat husna)
  • LAIN LAIN NEGERI HANYA GUNA POS LAJU DAN GDEX
  • PERCUMA BAGI KAWASAN BANDAR BAHARU>PARIT BUNTAR DAN PUSAT BANDAR..YANG BERDEKATAN SELAIN ITU AKAN DI KENAKAN CAS BERGANTUNG PADA LOKASI
** Bagi Penghantaran POs dan GDEX harga boleh berubah mengikut berat tempahan mengikut harga cas syarikat perkhidmatan tersebut..ANDA BOLEH SEMAK KOS PENGHANTARAN MELALUI LINK YANG KAMI SEDIAKAN UNTUK PERKIDHMATAN GDEX DAN POS LAJU DI MUKA HADAPAN BLOG

Wednesday, February 17, 2010

HUBUNGI KAMI

Untuk Keterangan Lanjut Sila Hubungi

019-5288231 (Miss Azzah)

012-5909053 (Mr Azman)

(Siti Aishah)

o12-4795836 (Azahriyah)

COOKIES

AKAN DATANG...

Tuesday, February 16, 2010

CUP CAKE

AKAN DATANG...

Untuk Tempahan Kuih Raya

Buat masa sekarang kami tidak memaparkan lagi harga dan gambar jenis jenis kuih raya keluaran kami kerana masih terlalu awal..
Kami akan paparkan sekurang kurangnyer pada awal atau hujung bulan 6 nanti harap maklum..

KEK TEMPAHAN NANA








ini kek tempahan nana.tapi adik ipau saya yang tolong buatkan sebab time tu ader banyak tempahan lain yang kena buat so kenala mintak tolong dier..
tempahan nana nie dier nak yang paling simple tapi nak colour unggu dan pink..
jangan tgk pada tarikh tu..tu tarikh camera yang tak pandai nak tukar..

TEMPAHAN DARI PADA MIMIE
















ini tempahan daripada mimie untuk adik dier..alahmdulilah berjaya siapkan walaupun tempahan dier secara terkejut..tempah hari isnin hari selasa nak ambik dah..aper aper pun tima kasih miemie

TEMPAHAN DARI TADIKA KEMAS



























order daripada tadika kemas untuk survinear budak budak kemas semperna hari pendaftaran dan suai kenal..besala bg budak budak suka datang kelas
There was an error in this gadget